Сеул попередив Пхеньян про «відповідь» у разі провокацій

Сеул попередив Пхеньян про «відповідь» у разі провокацій

Укрінформ
Збройні сили Південної Кореї заявили у вівторок, що готові до «надзвичайної відповіді» на будь-які провокації КНДР, тоді як Пхеньян останнім часом нагнітає напруженість на півострові серією нових випробувань зброї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yonhap.

«Наші військові зберігають таку позицію, що можуть «надзвичайно відповісти» на артилерійські провокації Північної Кореї. Водночас військові постійно стежать за розробкою своєї зброї та збільшують наші можливості стримування та реагування», — заявив речник Об'єднаного комітету начальників штабів Південної Кореї полковник Лі Сон Джун на регулярному брифінгу для преси.

Лі додав, що військові не одразу оприлюднили інформацію щодо випробовування КНДР нових керованих снарядів для РСЗВ, оскільки ракетна установка не підпадає під сферу розголошення, як зазначено в протоколі. 

Читайте також: Лідер КНДР заявив про намір окупувати Південну Корею у разі війни

JCS зазвичай оприлюднює дані про випробування балістичних ракет і основних видів зброї з боку КНДР.

Як повідомляв Укрінформ, учора Академія національної оборони КНДР заявила про успішні випробування розробленого її фахівцями нового керованого снаряда для реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) та системи управління польотом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-