Остін планує долучитися до «Рамштайну» в віртуальному режимі - Пентагон

Остін планує долучитися до «Рамштайну» в віртуальному режимі - Пентагон

Укрінформ
Попри термінову госпіталізацію та проведення інтенсивної терапії в Національному військовому шпиталі міністр оборони США Ллойд Остін планує особисто долучитися до віртуальної зустрічі у форматі «Рамштайн» у середу.

Про це повідомив у понеділок речник Пентагону генерал Патрік Райдер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Міністр Остін не полетить до Брюсселя цього тижня, як було заплановано. Однак у середу Контактна група з питань оборони України відбудеться в віртуальному режимі», - зауважив представник оборонного відомства.

Він зазначив, що глава Пентагону «наразі має намір взяти участь» у цьому засіданні, однак додав, що це також залежатиме від стану здоров’я міністра на час проведення зустрічі.

Райдер також повідомив, що від американської сторони будуть залучені голова Об’єднаного комітету начальників штабів ЗС США генерал Браун, а також помічниця міністра оборони з питань міжнародної безпеки доктор Селеста Валлендер.

Читайте також: Глава Пентагону знову потрапив до шпиталю

Наступного дня, в четвер у Брюсселі відбудеться засідання на рівні глав оборонних відомств країн Північноатлантичного альянсу. Міністра оборони США на ньому представлятиме постійна представниця Сполучених Штатів при НАТО посол Джулія Сміт.

Тим часом, лікарі Національного військово-медичного центру, куди госпіталізований міністр оборони, повідомили, що Ллойду Остіну була проведена нехірургічна процедура на сечовому міхурі під загальним наркозом. Медики зазначили, що очікують успішного одужання глави Пентагону.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони США у неділю повідомило про термінову госпіталізацію міністра Остіна через проблему із сечовим міхуром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-