Білий дім про інтерв’ю Карлсона з Путіним: немає потреби слухати нікчемні виправдання диктатора

Білий дім про інтерв’ю Карлсона з Путіним: немає потреби слухати нікчемні виправдання диктатора

Укрінформ
У Білому домі вважають непотрібним інтерв’ю одіозного телеведучого Такера Карлсона з російським диктатором Путіним, бо й так зрозуміло, наскільки жорстокою є його агресія проти України.

Про це заявив у середу журналістам координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Для всіх мають бути дуже очевидними дії Путіна в Україні та фіктивні, абсолютно фальшиві й безглузді причини, якими він намагався це виправдати», - зауважив Кірбі. Таким чином представник Білого дому відповів на прохання прокоментувати реакцію та занепокоєння у зв’язку з можливою появою нової дезінформації.

Читайте також: Що не так з проросійським блогером Гонсало Лірою, за якого вступились Карлсон і Маск

«Я не думаю, що нам потрібно ще одне інтерв’ю з Володимиром Путіним, щоби зрозуміти його жорстокість»,- підкреслив представник Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, одіозний американський телеведучий Такер Карлсон, відомий своєю відданою підтримкою Дональда Трампа, цього тижня був помічений у Москві, де він перебуває для нібито інтерв’ю з кремлівським лідером Володимиром Путіним. У цьому зв’язку колишні й чинні депутати Європейського парламенту закликали запровадити санкції проти Карлсона, який неодноразово піддавався критиці за поширення російської пропаганди та кремлівських наративів щодо війни в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-