Байден на молитовному сніданку закликав до продовження підтримки України

Байден на молитовному сніданку закликав до продовження підтримки України

Укрінформ
Під час національного молитовного сніданку в Вашингтоні в четвер президент США Джо Байден закликав усіх забезпечити продовження підтримки України у її рішучому протистоянні російській агресії.

Про це він заявив під час виступу на початку заходу, який зібрав американських урядовців, членів Конгресу, духовних діячів, а також гостей з інших країн, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми працювали заради миру, безпеки та гідності українського народу, який демонструє неймовірну рішучість і стійкість проти агресії Путіна, ми повинні продовжувати йому допомагати», - наголосив американський лідер.

У цьому зв’язку він підкреслив відповідальність США як глобального лідера забезпечувати підтримку союзників та партнерів, а також завадити роздмухуванню нових війн та конфліктів.

«Ми не лише молимося за мир, ми активно працюємо за мир, безпеку, гідність ізраїльського народу та палестинського народу»,- підкреслив президент США.

Крім того, Байден наголосив на необхідності підтримувати злагоду і єдність всередині американського суспільства.

Читайте також: У Конгресі США залишається двопартійна підтримка України - Білий дім

«Для Сполучених Штатів Америки немає нічого – і я кажу це щиро – нічого, що виходило би за межі наших можливостей, якщо ми діятимемо разом. Ми – єдина нація у світі, яка виходила з будь-якої кризи сильнішою, ніж ми були до цього, коли діяли разом»,- наголосив президент США.

Як повідомляв Укрінформ, національний молитовний сніданок у Вашингтоні став традиційним щорічним заходом. Він проходить як неформальна зустріч, що має на меті духовне єднання, а також порозуміння політиків, духовних лідерів, громадських діячів, підприємців та урядовців зі США та інших країн навколо єдиної системи моральних цінностей. Вперше національний молитовний сніданок в США відбувся в 1953 році, відтоді багато демократичних країн перейняли цю практику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-