Генеральний інспектор Бундесверу припускає, що ФРН доведеться вести оборонну війну

Генеральний інспектор Бундесверу припускає, що ФРН доведеться вести оборонну війну

Укрінформ
Генеральний інспектор Збройних сил Німеччини Карстен Броєр заявив, що Німеччині, можливо, доведеться вступити в оборонну війну, тому потрібно виправити недоліки в підготовці німецьких збройних сил до оборони країни і НАТО.

Про це повідомляє Аussiedlerbote.de, передає Укрінформ. 

"Ми повинні звикнути до думки, що одного дня нам, можливо, доведеться вести оборонну війну і більше не матимемо вибору, чи хочемо ми брати участь у далекій місії", - заявив він. 

Броєр поскаржився на те, що Бундесвер недостатньо оснащений для оборони НАТО і Німеччини. Він також стурбований тим, що Росія зараз переозброюється, і тим, як позиціонує себе президент РФ Путін.

"Це повинно турбувати нас усіх. Ми повинні знати, як ми можемо протистояти цій постійній загрозі ", - сказав Броєр, додавши, що вже не можна повернутися до 2022 року.

Читайте також: Шольц заявив, що Німеччина має бути готовою до ще більшої підтримки України

На питання, чи може Німеччина захистити себе від Росії, Бройєр відповів: "Так, і крапка. У нас немає альтернативи. Ми можемо захистити себе і ми будемо захищати себе".

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус визнав затримки з постачанням зброї в Україну, проте запевнив, що потужності з її виробництва будуть збільшені якомога швидше.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-