В Україні оголосили конкурс культурно-мистецьких проєктів з промоції читання

В Україні оголосили конкурс культурно-мистецьких проєктів з промоції читання

Укрінформ
Український інститут книги оголосив про початок проведення мистецького конкурсу проєктів з промоції читання.

Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

“Український інститут книги оголосив про початок проведення мистецького конкурсу культурно-мистецьких проєктів на організацію і проведення заходів з промоції читання”, - йдеться в повідомленні.

Мета конкурсу - реалізація культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на організацію та проведення заходів з промоції читання. Такі проєкти можуть здійснюватись у форматах виставок, ярмарків, семінарів, конференцій, конкурсів, літературних фестивалів, тематичних акцій та інших подій.

Пріоритетні тематичні напрями конкурсу: “Як говорити з дітьми про війну і травму”, “Найкращі зразки української та світової літератури для виховання культури читання”, “Популяризація української літератури різних жанрів для різних вікових категорій в Україні та за кордоном”, “Створення тренду читання як дозвілля, читання для навчання”, “Деколонізація у сфері української літератури” тощо.

Читайте також: МКІП закликає українців долучитись до акції «Книга на фронт»

Як повідомляв Укрінформ, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає, що підвищення рівня читання сприятиме формуванню громадянського суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-