У Києві внаслідок атаки дронів постраждав рятувальник - Кличко

У Києві внаслідок атаки дронів постраждав рятувальник - Кличко

Укрінформ
У Києві минулої ночі внаслідок атаки дронів постраждав рятувальник, якого придавило бетонною плитою під час рятувальної операції на одному з обʼєктів.

Як передає Укрінформ, про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі Національного марафону “Єдині новини”, повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“Нам вирішили зіпсувати День міста. Але наші сили ППО біля столиці та в повітряному просторі Києва знищили близько 40 безпілотників. А загалом в Україні, як ви знаєте, запустили 54 дрони, 52 були збиті нашими ППО. Тобто, основна кількість “шахедів” була спрямована саме на столицю. Внаслідок падіння уламків є руйнування в кількох районах Києва. Одна людина загинула – 41-річний чоловік. Двоє госпіталізованих – 35-річна жінка, вона в реанімації. І один рятувальник, якого придавило бетонною плитою під час рятувальної операції на одному з обʼєктів. Сподіваюся, лікарі швидко поставлять його на ноги, і він повернеться до виконання своїх обов’язків”, – повідомив Кличко.

Читайте також: Гуменюк не виключає, що масштабна нічна атака РФ пов’язана з новою поставкою дронів «Shahed»

Він також заявив, що місто постійно вдосконалює систему протиповітряної оборони та оповіщення населення про повітряну тривогу.

“Ми беремо найкращій світовий досвід. Встановлюємо систему оповіщення, яка може працювати й під час відключень електроенергії. Бо для нас важлива безпека людей. Також посилюємо оборону столиці, зокрема протиповітряну. Нам в цьому дуже допомагають наші іноземні партнери. І ми за це їм дуже вдячні”, – заявив мер.

Читайте також: «Ви - наші герої»: Президент подякував силам ППО і рятувальникам

Як повідомлялося, цієї ночі столиця зазнала масованої атаки дронів-камікадзе, у Києві та області працювали сили протиповітряної оборони.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-