Держдеп відмовився коментувати, чому не всій делегації рф видали візи для відвідання ООН

Держдеп відмовився коментувати, чому не всій делегації рф видали візи для відвідання ООН

Укрінформ
Держдепартамент США назвав «конфіденційним» питання щодо видачі віз представникам рф, відмовивши таким чином у коментарях, чому, крім лаврова та кількох окремих делегатів, решта досі не отримала віз для участі в зустрічах ООН.

З відповідною заявою виступив у п’ятницю заступник речника зовнішньополітичного відомства США Ведант Пател, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Питання щодо статусу віз є конфіденційним, тож я би не вдавався у пояснення процесу або як це працює», - зауважив представник Держдепу.

Таким чином він відповів на прохання російського журналіста прокоментувати ситуацію, чому частина делегації рф, а також журналісти, які планували приєднатися до візиту лаврова в ООН, досі не отримали віз для в’їзду в США.

Читайте також: США закликали країни НАТО посилити контроль над нерозповсюдженням ядерної зброї

Як повідомлялося, російський міністр лавров планує прилетіти до Нью-Йорка наступного тижня, щоб 24-25 квітня взяти участь у заходах, пов’язаних із головуванням росії в Раді Безпеки ООН. Сам міністр та деякі члени російської делегації кілька днів тому отримали візи для в’їзду на територію США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-