У росії справи кепські: Білий дім прокоментував «візит путіна» на окуповані території України

У росії справи кепські: Білий дім прокоментував «візит путіна» на окуповані території України

Укрінформ
Влаштований росією показовий «візит путіна» на тимчасово окуповані території України свідчить про те, що в кремлі усвідомлюють, наскільки кепськими є справи російської армії.

Такий коментар оприлюднила в середу під час брифінгу у Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Візит путіна виглядає як індикатор того, що вони знають: для росії все йде не дуже добре», - зауважила представниця адміністрації Байдена.

За її словами, схоже на те, що й путін безпосередньо усвідомлює це дуже чітко. Жан-П’єр також висловила припущення, що кремлівський лідер намагається якось згуртувати російське населення, «оскільки знає, що його армія погано справляється».

Читайте також: путіну не вдасться «перечекати» український спротив - Столтенберг

Водночас вона наголосила, що росія не має законних підстав, аби претендувати на контроль над суверенною територією України.

«Тому ми також будемо продовжувати підтримувати Україну й український уряд», - зауважила представниця Білого дому.

Як повідомлялося, російські державні ЗМІ поширили інформацію про те, що володимир путін нібито напередодні відвідав штаб угруповання військ на Херсонському напрямку та «лнр».

Читайте також: Штайнмаєр: путін висміяв цінності та зруйнував основи європейського порядку

Водночас достовірність відповідних матеріалів викликає сумніви в експертів.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що президент рф володимир путін не відвідував окуповану територію України, а замість нього там був його двійник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-