Данілов: На окуповану територію України їздив двійник путіна

Данілов: На окуповану територію України їздив двійник путіна

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що президент рф володимир путін не відвідував окуповану територію України, а замість нього там був його двійник.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" в середу заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Жодного путіна там не було. Перед тим, як із ним зустрітися, ви маєте 10-15 днів провести на карантині. Був звичайний двійник, це відома річ", - сказав Данілов.

Читайте також: Штайнмаєр: путін висміяв цінності та зруйнував основи європейського порядку

За його словами, "це пряма протилежність нашому президенту, який не боїться і може в будь-який час відвідати лінію фронту".

"Його (путіна - ред.) там фізично не було. Його поїздки - це процедура. За два-три тижні розпочинається підготовчий процес", - зазначив секретар РНБО.

Читайте також: росЗМІ пишуть, що путін нібито відвідав Херсонщину та Луганщину

Як повідомлялося, у кремлі заявили про поїздку путіна на окуповану Херсонщину і Луганщину. За повідомленням кремля, путін нібито відвідав штаб угруповання російських військ і заслухав доповіді командувача Повітряно-десантних військ генерал-полковника Михайла Теплінського, про ймовірне повернення якого до «важливої», але невизначеної ролі в Україні нещодавно повідомили, та інших воєначальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-