У центрі екстреної меддопомоги Чернігова фінська компанія встановила сонячну станцію

У центрі екстреної меддопомоги Чернігова фінська компанія встановила сонячну станцію

Фото
Укрінформ
Сотню сонячних панелей встановила в Чернігівському обласному центрі екстреної медичної допомоги фінська компанія Kerabit Aurinkosähkö за сприяння посольства України у Фінляндії

Про це повідомляє Чернігівська ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що упродовж тижня фахівці іноземної компанії координували встановлення системи та допомагали з її програмуванням.

«Це неоціненно і дуже вчасно. І це точно буде запорукою стабільного функціонування закладу. Адже події останнього року нам довели, що ми маємо бути максимально автономними, зважаючи на постійні атаки ворога нашої енергетичної мережі. Медична ж допомога повинна надаватися в будь-який час, за будь-яких умов», - сказала заступниця начальника Чернігівської ОВА Жанна Шерстюк.

Генеральний директор Kerabit Aurinkosähkö Йоуні Пенттінен та член правління компанії Пертту Яухіайнен запевнили, що продовжуватимуть співпрацю з Чернігівщиною в енергетичному секторі.

За словами керівника Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігоря Даниленка, сонячна енергетична система повністю встановлена і незабаром має запрацювати.

Читайте також: Київ отримав від французьких партнерів дві сонячні електростанції

Як повідомлялося, Євросоюз передасть Україні 5700 сонячних панелей.

Фото: cg.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-