Окупанти вивозять з Криму свої сім'ї та розпродують майно - розвідка

Окупанти вивозять з Криму свої сім'ї та розпродують майно - розвідка

Укрінформ
росіяни облаштовують нові укріплення у Криму та водночас окупаційна влада й військове командування вивозять свої сім'ї з півострова та розпродують майно.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

«Крим давно використовується не як курортний півострів, а як військова база з елементами концтабору. Тому постійно надходить військова техніка, і облаштовуються нові укріплення. Це вже зараз публічна інформація, ми бачимо траншеї, рови, бачимо бетонні конструкції, інші елементи, які свідчать про те, що ворог боїться. Ворог усвідомлює, що звільнення півострова неминуче, і намагається в такий спосіб себе підбадьорювати. Але це картинка для широкого загалу», - розповів Юсов.

Водночас він зауважив, що окупаційна адміністрація, а також військове командування вивозять свої родини з Криму та розпродують майно.

Читайте також: У Криму загарбники риють окопи по периметру населених пунктів – правозахисник

«Якщо говорити про поведінку окупаційної влади і адміністрації, командування військових, то їхні родити виїжджають, майно продається. Вони не бажають ризикувати своїми рідними. Я думаю, що всі окупанти мають діяти так само, і покинути територію півострова», - наголосив представник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Криму російські загарбники відкривають «товариства», де проводять мілітаризацію дітей, зокрема навчають користуватися зброєю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-