У МЗС Туреччини через «чорну пропаганду» викликали посла Франції - ЗМІ

У МЗС Туреччини через «чорну пропаганду» викликали посла Франції - ЗМІ

Укрінформ
Посла Франції в Туреччині Ерве Магро викликали до Міністерства закордонних справ через «чорну пропаганду» проти Туреччини на тлі протестів у Парижі.

Про це повідомляє TRT Haber із посиланням на джерела у МЗС, передає Укрінформ.

“Посла Франції в Анкарі викликали до Міністерства закордонних справ і висловили занепокоєння та реакцію на чорну пропаганду, розгорнуту проти Туреччини на вулицях Франції”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що французькому послу висловили незадоволення чорною пропагандою, яка "розгорнута колами PKK/PYD/YPG проти Туреччини із залученням французьких урядовців і деяких політиків".

“Послу Магро було передано послання, що уряду Франції та громадськості слід правильно проаналізувати акти насильства, вчинені терористичною організацією на вулицях Парижа. А також очікування щодо того, що Франція не дозволить терористичній організації просувати свій підступний план, діючи розсудливо перед обличчям вищезгаданої події”, - зазначається у публікації.

Читайте також: Курдська рада планує марш у Парижі в пам’ять жертв нападу на її штабквартиру

Як повідомлялося, 23 грудня чоловік з вогнепальною зброєю атакував у 10 окрузі Парижа групу курдів, внаслідок чого троє людей були вбиті і ще троє дістали поранення. Стрільця затримали, згодом його перевели до психіатричної лікарні.

У Парижі в суботу сталися сутички між поліцією та демонстрантами, які зібралися на площі Республіки, аби вшанувати вбитих і поранених біля курдського культурного центру.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-