У депутата держдуми РФ знайшли  11 квартир у Києві

У депутата держдуми РФ знайшли 11 квартир у Києві

Укрінформ
Столичні правоохоронці виявили, що депутат російської державної думи володіє 11 квартирами у Києві, вирішується питання про накладення арешту на вказану нерухомість.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція України повідомляє у Фейсбуці.

Досудове розслідування стосовно протиправної діяльності російського політика 1968 року народження проводять працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

«Перед повномасштабним вторгненням він як депутат теперішнього скликання державної думи російської федерації голосував про надання дозволу на ведення військ на територію України», - ідеться у повідомленні.

Водночас, чоловік є уродженцем Маріуполя Донецької області. Встановлено, що фігурант у цьому році нагороджений медалями «за отвагу» та «за асвабаждєніє Маріуполя» наказом так званого голови так званої «днр» дениса пушиліна.

За матеріалами працівників слідчого управління поліції в АР Крим та Севастополі, за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора депутату повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 110-2, ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Йдеться про фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, вчинені особою, яка є представником влади.

Окрім того, в ході досудового розслідування було проведено 8 санкціонованих Голосіївським судом Києва обшуків. Під час вказаних заходів виявлені та вилучені оригінали документів, що підтверджують наявність у підозрюваного 11 квартир у Києві. На даний час вирішується питання про накладення арешту на вказану нерухомість.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Заарештована яхта російського олігарха зникла з порту на Сардинії – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня Печерський районний суд Києва заарештував все майно й активи ексвіцеспікера держдуми російської федерації Олександра Бабакова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-