Науседа: Терористичний режим кремля буде зупинений спільними силами союзників

Науседа: Терористичний режим кремля буде зупинений спільними силами союзників

Укрінформ
Президент Литви Гітанас Науседа у зв’язку з ракетним інцидентом висловив підтримку Польщі, сказав про контакти із союзниками та висловив впевненість, що територія НАТО буде захищена, а терористичний режим росії - зупинений об'єднаними силами союзників.

Як повідомляє Укрінформ, про це Науседа написав у Фейсбуці.

«У цю напружену годину ми перебуваємо в прямому контакті з нашими колегами в Польщі. Литва повністю підтримує своїх братів по зброї та союзників. Наша безпека є спільною турботою, і кожен сантиметр території НАТО буде захищений. Терористичний режим (кремля, - ред.) буде зупинено об'єднаними силами союзників», - пише Науседа.

Як повідомляв Укрінформ, у польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Читайте також: Польща офіційно підтвердила, що на її території впала російська ракета

Західні ЗМІ із посиланням на джерела у розвідувальних органах повідомили, що інцидент міг статися внаслідок того, що дві російські ракети перетнули простір Польщі поблизу кордону з Україною.

Речник польського уряду Пьотр Мюллер звернувся до польських ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію та дочекатися офіційних повідомлень.

15 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-