держдума може «оформити підсумки» псевдореферендумів 3 жовтня

держдума може «оформити підсумки» псевдореферендумів 3 жовтня

Укрінформ
російська держдума скоригувала план роботи наступного тижня у зв'язку з проведеними 23-27 вересня псевдореферендумами на тимчасово окупованих територіях України «щодо входження до складу росії».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

«3 жовтня, у понеділок, пропонується провести пленарне засідання, початок якого буде о 14:00, для того, щоб до цього провести засідання ради та інші необхідні відповідно до регламенту засідання державної думи та комітетів. Чим викликана необхідність рішення про перенесення, я думаю, ви розумієте», - сказав на засіданні речник держдуми в'ячеслав володін.

Відповідно «регіональний тиждень» парламенту перенесено з 3 на 10 жовтня.

Раніше в середу володін провів нараду з головами думських фракцій за підсумками псевдореферендумів на тимчасово окупованих частинах територій чотирьох областей України (Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської). «На нас чекає велика робота», - сказав спікер держдуми.

Він також зазначив, що до кінця тижня депутатам необхідно працювати у москві. При цьому володін згадав термін «новоросія».

У свою чергу, як повідомлялося раніше, верхня палата російського парламенту – рада федерації – може схвалити «анексію» на черговому засіданні 4 жовтня. Спікер ради федерацій валентина матвієнко заявила, що збирати позапланове засідання не планується.

Читайте також: Зброя та санкції: Україна закликає світ жорстко відреагувати на псевдореферендуми

Як повідомляв Укрінформ, 23-27 вересня російські загарбники на тимчасово захоплених територіях України провели псевдореферендум "про приєднання до росії". Лідери демократичних країн заявили, що будь-які російські псевдореферендуми в Україні є нелегітимними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-