У росії за ніч підпалили ще два військомати та кілька адміністрацій

У росії за ніч підпалили ще два військомати та кілька адміністрацій

Укрінформ
У ніч на 23 вересня стало відомо ще про два підпали військкоматів у російських регіонах.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ТГ-канал опозиційного видання Sota.

Рано-вранці в Хабаровську невідомий заклав два "коктейлі Молотова" між віконними ґратами військкомату і підпалив їх. У результаті лопнули шибки, пожежу загасили співробітники військкомату. На місці знайшли дві пляшки та сірники.

У місті Свободному Амурській області невідомий кинув пляшку із запальною сумішшю у будівлю військкомату. Пляшка впала на асфальт і спалахнула – вогонь пошкодив фасад будівлі.

Також відбуваються підпали адміністративних будівель. У селищі Цілинному Алтайського краю спалахнула будівля, в якій знаходяться адміністрація сільради та відділення "Пошти росії". Поштовий офіс вигорів повністю, у приміщенні адміністрації вогнем пошкодило стелю.

Вночі у місті Камишині Волгоградської області невідомі кинули "запальний предмет" до районної адміністрації. Місцеве відділення МНС стверджує, що будівлі завдано незначної шкоди.

Читайте також: У Нижньому Новгороді підпалили військкомат

В обласному центрі Кострома військкомат розписали антивоєнними закликами проти мобілізації, повідомляє Kostroma.news.

За день раніше невідомі підпалили військкомати у Санкт-Петербурзі, Нижегородській та Оренбурзькій областях, Забайкальському краї, а також будівлю міської адміністрації у Тольятті.

Вранці 21 вересня президент росії путін оголосив у країні мобілізацію населення на війну в Україні та підписав відповідний указ. путін назвав її частковою, проте у відкритій частині указу жодними параметрами вона не обмежена. За словами голови міноборони сергія шойгу, спочатку планується призвати 300 тисяч резервістів.

Після повномасштабного вторгнення рф в Україну по всій росії підпалюють військкомати. Всього відомо приблизно про тридцять таких випадків. Також у росії горять відділи поліції та будівлі міських адміністрацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-