У Нижньому Новгороді підпалили військкомат

У Нижньому Новгороді підпалили військкомат

Укрінформ
Ввечері 21 вересня в російському обласному центрі Нижній Новгород було скоєно спробу підпалу будівлі військкомату.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на інсайдерський ТГ-канал Baza.

«У Нижньому Новгороді намагалися підпалити військкомат - у будівлю кинули пляшку із запалювальною сумішшю. Вона влучила в кабінет стоматології», - йдеться у повідомленні.

Увечері в середу, близько 21:00, невідомий підійшов до призовного пункту №2 на вулиці Альоші Пєшкова, розбив вікно на першому поверсі й кинув туди «коктейль Молотова». Це було вікно кабінету стоматології. Пожежу загасили вогнеборці.

У ніч на 22 вересня в Тольятті також було підпалено двері та ґанок будівлі адміністрації міста на Білоруській вулиці. Факт підпалу журналістам підтвердили в адміністрації Тольятті, наголосивши, що поліція проводить перевірку. Площа займання становила 10 квадратних метрів. Пожежу загасили.

Читайте також: На акціях проти мобілізації у росії вже понад 1 300 затриманих

Як повідомлялося, з початку повномасштабної війни проти України в росії підпалили щонайменше два десятки військкоматів. Інциденти відбувалися в Удмуртії, Рязанській, Свердловській, Івановській областях, Москві, Підмосков'ї, Мордовії, Омську, Нижньовартовську, Воронежі, Бєлгороді та Пермі. У деяких випадках російській поліції вдалося знайти підозрюваних.

Після оголошення в росії 21 вересня часткової мобілізації соратники Навального також закликали росіян виходити на вуличні акції. Вони заявили, що підтримують будь-яку форму протесту, готові надати їй сприяння — включно з підпалом військкоматів.

Фото: Baza, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-