У росії через соцмережі шукають «партизанів» для «боротьби з НАТО»

У росії через соцмережі шукають «партизанів» для «боротьби з НАТО»

Укрінформ
У одному з російських Tелеграм-каналів опублікували повідомлення, в якому закликають вступати до партизанських загонів для злочинної діяльності, яку планується розгорнути в Україні та інших європейських державах.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на російське опозиційне видання Іллі Пономарьова «Утро февраля».

«Якщо у вас є друзі, співвітчизники чи знайомі, які готові боротися партизанськими методами з НАТО, – пишіть черговому. Ми шукаємо партизанів: для висвітлення місцезнаходження особового складу та техніки НАТО; для блокування перекидання особового складу і техніки НАТО; для проведення демонстрацій та акцій місцевого населення Європи проти війни з РФ; для вирішення інших завдань», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У кремлі засекретили дані про точну кількість мобілізованих до армії за указом путіна

Teлеграм-канал, який опублікував заклик вступати до так званих партизанських терористичних загонів, спеціалізується на пропаганді війни та зборі інформації про знаходження позицій ЗСУ. На ресурс підписано понад 900 осіб. Позитивні реакції під постом залишили близько 130 осіб.

Раніше президент володимир путін у спеціальному відеозверненні повідомив, що підписав указ про часткову мобілізацію. Заходи з реалізації указу розпочинаються з 21 вересня. міністр оборони рф сергій шойгу повідомив, що в рамках часткової мобілізації будуть призвані 300 тисяч резервістів.

Після оголошення в росії часткової мобілізації рух «Весна» закликав до всеросійської акції протесту «Ні могилізації!» – на 19.00 на всіх центральних площах країни. Соратники Навального закликали росіян виходити на вуличні акції. І заявили, що підтримують будь-яку форму протесту, готові надати їй сприяння — включно з підпалом військкоматів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-