До Молдови з росії хотіли ввезти партію одягу із символікою «Z» та «V»

До Молдови з росії хотіли ввезти партію одягу із символікою «Z» та «V»

Фото
Укрінформ
На КПП Леушени, розташованому на молдовсько-румунському кордоні, митники виявили у мікроавтобусі, який їхав із росії, одяг та прапори із символами "Z" та "V", які заборонені у Молдові.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє портал новин NewsMaker.md  із посиланням на Митну службу Молдови.

Уточнюється, що за кермом автомобіля був громадянин Молдови. Він віз партію камуфльованих костюмів та кепок, а також прапорів, на яких намальовані символи Z та V, танки з цими літерами, а внизу напис «Сила в правді». Митники вилучили партію товару та з'ясовують усі обставини інциденту.

У середині квітня у Молдові запровадили заборону на георгіївську стрічку та знаки Z та V як символи російської агресії в Україні.

Читайте також: МЗС Молдови викликає представника рф після погроз лаврова «захистити російськомовних»

Згідно з ухваленим законом, за виготовлення, продаж, розповсюдження, а також публічне використання символів Z, V та георгіївської стрічки в Молдові фізосіб каратимуть штрафом або 30-60 годинами неоплачуваної роботи на благо суспільства.

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомблять міста та села України, вбивають мирне населення.

Фото: Serviciul Vamal al Republicii Moldova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-