Францію та Швейцарію закликають заарештувати майно ексдружини путіна

Францію та Швейцарію закликають заарештувати майно ексдружини путіна

Укрінформ
Соратники Олексія Навального з Фонду боротьби з корупцією звернулися до міністерств закордонних справ Франції та Швейцарії з проханням запровадити санкції проти колишньої дружини президента путіна Людмили Очеретної та її нинішнього чоловіка.

Про це повідомляється на сайті ФБК, повідомляє Укрінформ.

Окрім того, фонд попросив заарештувати майно обох.

На початку серпня соратники Навального випустили відеофільм-розслідування про колишню дружину путіна. У ньому розповідається про закордонну нерухомість Людмили та Артура Очеретних — віллу у Біарриці, квартири в Давосі та Малазі.

«Ми довели, що закордонна нерухомість Очеретних була куплена на корупційні гроші, і сподіваємося, що ЄС заарештує ці активи… Ми впевнені, що санкції проти людей з оточення путіна змусять політичні та бізнес-еліти відмовитись від його підтримки. І це найважливіший крок, щоб знищити його режим та зупинити розв'язану ним війну в Україні», - заявили опозиціонери.

Читайте також: США ввели санкції проти Аліни Кабаєвої

Після повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого соратники Навального почали вести список «корупціонерів та розпалювачів війни». Наразі до нього внесли понад 6,5 тисячі осіб, щодо яких пропонується запровадити санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-