США ввели санкції проти Аліни Кабаєвої

США ввели санкції проти Аліни Кабаєвої

Оновлено
Укрінформ
Міністерство фінансів США оголосило про нові санкції проти росії, до списку яких увійшла Аліна Кабаєва, яку пов'язують із російським президентом володимиром путіним.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, розміщеному на сайті Мінфіну США, передає Укрінформ.

Зокрема, до списку обмежень Міністерства Фінансів США додано 13 фізичних осіб, 36 організацій та підприємств, а також дві яхти, пов’язані з російськими олігархами.

Серед прізвищ, які фігурують у новому списку санкцій, зазначені, зокрема, Аліна Кабаєва, пов’язані з кремлем «бізнесмени» Андрій Гур’єв, Андрій Мельниченко, Дмитро Пумянський, Віктор Рашніков, а також Олександр Пономаренко, який вважається одним зі співвласників «палацу путіна».

Читайте також: Втручання у вибори: США запровадили санкції ще проти двох росіян та чотирьох компаній

Крім того, обмеження запроваджені проти проросійського колаборанта Костянтина Іващенка, а також представників окупаційної влади в Херсонській області Володимира Сальдо, Сергія Єлісєєва, Кирила Стрємоусова.

Серед юридичних осіб, які доповнили список нових обмежень Мінфіну США, позначені інноваційний центр «Сколково», Магнітогорський металургійний комбінат, Московський фізико-технологічний інститут та багато інших.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Канада також оголосила нові санкції проти росії за невиправдану війну, розв’язану в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-