До кінця 2022 року росію залишать 15 000 мільйонерів

До кінця 2022 року росію залишать 15 000 мільйонерів

Дослідження
Укрінформ
росію до кінця поточного року залишать 15 000 осіб, які мають статок в $1 мільйон і більше, що становить 15% усіх мільйонерів рф. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дослідженні компанії Henley&Partners, яка відстежує міграцію багатих фізичних осіб.

Водночас відзначається, що вторгнення рф в Україну призвело також до різкого зростання кількості українських мільйонерів, які, за прогнозами, зазнають найвищих збитків в історії країни.

За словами одного з дослідників Ендрю Амоїлса, дані про міграцію мільйонерів є відмінним барометром здоров'я економіки.

Читайте також: Суд США видав ордер на арешт двох найдорожчих літаків Абрамовича

«Заможні люди надзвичайно мобільні, і їхнє пересування може слугувати раннім попереджувальним сигналом про майбутні тенденції в країні», - зазначив він, аналізуючи ситуацію в росії.

Прогнозні дані показують, що до десятки країн, з яких прогнозовано тікатимуть багатії, належать росія, Китай, Індія, Гонконг, Україна, Бразилія, Велика Британія (через Brexit), Мексика, Саудівська Аравія та Індонезія.

Читайте також: Підсанкційний російський олігарх Фрідман хоче отримати українське громадянство - глава НАЗК

До десятки країн, у які мігрують мільйонери, входять ОАЕ, Австралія, Сингапур, Ізраїль, Швейцарія, США, Португалія, Греція, Канада й Нова Зеландія. Також приплив людей із капіталами очікується у Мальті, Маврикії та Монако.

Як повідомляв Укрінформ, суд наклав арешт на корпоративні права підприємств з виробництва мінеральної води на території України, бенефіціарним власником яких є російський олігарх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-