Британія посилює механізм покарання за порушення санкцій

Британія посилює механізм покарання за порушення санкцій

Укрінформ
Велика Британія з наступного тижня запроваджує суворіший механізм притягнення до відповідальності всіх, хто співпрацює з фізичними та юридичними особами, проти яких запроваджено санкції.

Про це повідомляє The Wall Street Journal, передає Укрінформ.

«Офіс реалізації фінансових санкцій (OFSI) Великої Британії від 15 червня не повинен буде доводити, що компанії або особи, які порушують санкції, запроваджені країною, знали або мали знати, що вони йдуть усупереч правилам», - зазначається в публікації.

Уточнюється, що ця норма стосується всіх санкцій, введених Великою Британією, включно з обмеженнями, запровадженими проти росії після її вторгнення в Україну.

Читайте також: Канада й США посилять контроль за експортом підсанкційних товарів до росії

Ця ініційована урядом зміна до закону про економічні злочини, наближає санкційний режим Сполученого Королівства до моделі, яка діє у США. Закон також дозволяє OFSI оприлюднювати деталі щодо порушення санкцій навіть у випадках, коли відомство не карає порушника штрафними заходами.

Як повідомляв Укрінформ, уряд Великої Британії неодноразово вводив широкі санкції, а також інші обмеження проти росії через її неспровоковану агресію проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-