путін погрожує «блискавичними ударами» тим, хто втрутиться у війну

путін погрожує «блискавичними ударами» тим, хто втрутиться у війну

Укрінформ
Російський президент володимир путін заявив, що у відповідь на деякі "погрози" від країн Заходу російська армія готова завдати блискавичних ударів, причому засобами, яких, за його словами, зараз у інших країн немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

«Якщо хтось має намір втрутитися в ці події (війну в Україні - ред.) і буде створювати для росії неприйнятні для нас загрози стратегічного характеру, вони мають знати, що наша відповідь на зустрічні удари буде блискавичною, швидкою», - сказав путін, виступаючи у російській раді законодавців.

Він заявив, що у рф для цього є "всі інструменти, такі, якими не може зараз похвалитися ніхто", і пообіцяв "їх використовувати, якщо знадобиться".

Читайте також: Бербок – про зброю для України: Якщо можна запобігти геноциду, треба зробити все для цього

На зустрічі президент рф повторив багато колишніх меседжів російської пропаганди. Серед них – твердження, що нібито повномасштабним вторгненням в Україну росія запобігла "реальній небезпеці", "попередила масштабний конфлікт", який розгорнувся б на території рф, "але вже за чужими сценаріями".

Також путін заявив, що "всі завдання спеціальної воєнної операції", розпочатої 24 лютого, "будуть безумовно виконані". Поставлену мету цього разу він визначив так - "на історичну перспективу гарантувати безпеку" жителям маріонеткових республік ОРДЛО, окупованого росією Криму і всієї рф.

Читайте також: ЗСУ знищили вже близько 22 400 російських загарбників

Зазначимо, що напередодні офіційні особи Великої Британії заявили, що Україна «абсолютно законно» може атакувати військові цілі в росії, щоб завадити логістиці ворога, який воює проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-