Байден каже, що єдність НАТО стала несподіванкою для путіна

Байден каже, що єдність НАТО стала несподіванкою для путіна

Укрінформ
Потужний опір українців російській агресії дуже здивував США, а єдність НАТО стала несподіванкою для президента рф путіна.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив президент США Джо Байден під час зустрічі з американськими військовими очільниками, пише Reuters.

“Вони - міцніші та більш затяті, ніж ми думали. Я вражений, чого вони досягають із вашою допомогою. Навряд путін розраховував, що ми зможемо триматися разом”, - сказав Байден.

Читайте також: Речниця Байдена: Президент болісно сприймає кадри з руйнуваннями й цивільними жертвами в Україні

Окрім України, під час зустрічі президента із міністром оборони, начальником Штабу оборони й іншими військовими лідерами обговорювалися й інші теми.

Зазначається, що щорічна зустріч президента США із військовими очільниками не часто продукує сенсації, однак війна в Україні додала важливості цій події.

“Подія включає офіційну зустріч у західному крилі Білого дому, а також вечерю у президентській резиденції, участь у якій беруть також партнери військових очільників”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Пентагон повідомив про поставки в Україну тисяч гаубичних снарядів

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація президента Джо Байдена готує новий пакет допомоги Україні на суму 800 мільйонів доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-