Каспаров  розповів, як може впасти путінський режим

Каспаров розповів, як може впасти путінський режим

Укрінформ
Гаррі Каспаров розповів про неминучий «порядок ходів» для повалення путінського режиму, в результаті «палацового перевороту».

Про це російський гросмейстер й опозиціонер розповів в інтерв’ю CNN, передає Укрінформ.

«Передусім, російська громадськість та російська еліта, повинні визнати, що війна програна. Погані новини, які надходять з України, надихнуть більше людей піднятися, тому що економічні труднощі будуть зростати», - сказав Каспаров.

За його словами, путін знає, що програти війну з Україною «для нього не вихід», як для диктатора це буде катастрофою для нього, бо це - питання політичного і фізичного виживання.

«Отже, воєнна поразка в Україні, соціально-економічний бунт, і тоді у вас будуть умови, належні умови для палацового перевороту. Тому що багато хто з найближчого оточення Путіна буде шукати козла відпущення, і у всіх невдачах завжди слід звинувачувати диктатора», – спрогнозував Каспаров.

Читайте також: Навальний про загибель мешканця Бучі: путінські кати вбили невинного за те, що ми однофамільці

За його словами, путіну не потрібні якісь причини для ескалації ситуації, але в будь-якому випадку Україна переможе.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Каспаров говорив про те, що війна росії з Україною – результат повної безкарності і лише комбінація військової поразки в Україні та тотального розгрому російської економіки є передумовою для падіння путінського режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-