рф запроваджує «дзеркальні санкції» стосовно парламентарів США та Канади

рф запроваджує «дзеркальні санкції» стосовно парламентарів США та Канади

Укрінформ
росія запроваджує «дзеркальні санкції» щодо 398 членів Палати представників Конгресу США: конгресмени, включно з керівництвом та головами комітетів, вносяться до стоп-листа рф на постійній основі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МЗС росії.

«У порядку реакції на чергову хвилю антиросійських санкцій, введених адміністрацією Джо Байдена 24 березня проти 328 депутатів держдуми федеральних зборів росії, що з урахуванням раніше внесених до чорного списку російських парламентаріїв становить практично весь її склад, запроваджуються дзеркальні санкційні обмеження щодо 398 членів Палати представників Конгресу США», - йдеться у документі.

Читайте також: Експерти вже напрацювали дві сторінки пріоритетних санкцій проти рф – Єрмак

Крім того, дзеркальні санкції, які передбачають, зокрема, заборону на в'їзд до росії, запроваджуються стосовно 87 сенаторів канадського парламенту.

Також заявлено, що найближчим часом росія оголосить про нові контрсанкції проти Канади, включно з розширенням стоп-листа.

Читайте також: США закликали Китай долучитися до тиску на путіна, щоб припинити війну в Україні

Нагадаємо: президент рф володимир путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. В країні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає гідну відсіч загарбникам.

Після початку війни росію було піддано масштабним санкціям з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-