російського генерала виключили з Асоціації військових аташе у Вашингтоні – CNN

російського генерала виключили з Асоціації військових аташе у Вашингтоні – CNN

Укрінформ
Асоціація аташе з питань оборони в Вашингтоні шляхом голосування виключила зі свого складу високопоставленого військового дипломата росії через війну, яку кремль розв’язав проти України.

Про це повідомив у середу CNN із посиланням на трьох військових представників європейських країн у американській столиці, передає Укрінформ.

«На запит військового аташе українського посольства Асоціація аташе з питань оборони провела голосування, й більшість підтримала виключення російського генерал-майора Євгена Бобкіна з групи»,- зазначається в повідомленні.

При цьому пояснюється, що вигнання Бобкіна з асоціації суттєво не відобразиться на його функціях військового дипломата як посередника між оборонним відомством росії і Міністерством оборони США. Тим не менше, це є ще одним яскравим прикладом міжнародної ізоляції росії через війну, розв’язану проти України.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-