В Іспанії затримали яхту ще одного російського олігарха – ЗМІ

В Іспанії затримали яхту ще одного російського олігарха – ЗМІ

Укрінформ
Іспанська влада у вівторок затримала яхту "Lady Anastasia", що належить російському олігарху Олександру Міхєєву, який перебуває під санкціями Євросоюзу.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерело в поліції, передає Укрінформ.

За інформацією джерела в поліції та міністерстві транспорту, яхта не може залишити пристань на Майорці, де вона зараз пришвартована.

48-метрова яхта ходить під прапором Сент-Вінсента та Гренадін, йдеться у заяві Міністерства транспорту. Водночас там не уточнили кому саме вона належить.

Як зазначається, іспанська влада виконує рішення ЄС щодо блокування активів, які належать заможному росіянину, який має зв'язок із президентом рф володимиром путіним, у відповідь на вторгнення росії в Україну. Міхєєв, який очолює російську групу з експорту зброї "рособоронекспорт", перебуває у списку санкцій.

Як повідомляв Укрінформ, у Барселоні іспанська влада тимчасово конфіскувала яхту вартістю 140 мільйонів долларів, що належить одному з російських олігархів, союзнику президента рф путіна.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-