росія ввела санкції проти Байдена і Блінкена та заборонила в'їзд Трюдо

росія ввела санкції проти Байдена і Блінкена та заборонила в'їзд Трюдо

Укрінформ
Російська федерація запровадила персональні санкції, так званий «стоп-лист», стосовно представників керівництва США та пов'язаних з ними осіб, а також заборонила в'їзд до своєї країни прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо.

 Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ТГ-канал мзс рф.

Список містить 13 осіб, починаючи з президента Джо Байдена (у списку також його син Хантер). Далі йде держсекретар Ентоні Блінкен, міністр оборони Ллойд Остін, голова Об'єднаного комітету начальників штабів Марк Міллі, помічник Президента США з нацбезпеки Джейкоб Салліван, директор ЦРУ Вільям Бернс, прессекретар Білого дому Джен Псакі, ексдержсекретар Хілларі Клінтон тощо.

Заявлено, що найближчим часом росія планує розширити список.

Також рф заборонила в'їзд прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо.

Про це повідомляється в ТГ-каналі тасс з посиланням на мзс росії.

Уточнюється, що загалом росія включила до санкційного списку 313 громадян Канади, зокрема глав МЗС та Міноборони цієї країни.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Після початку війни росія зазнала масштабних і всебічних санкцій з боку світової спільноти. Серед них великий список персональних санкцій проти росіян, близьких до кремля або винних у розпалюванні війни проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-