Російські дипломи про економічну освіту більше не визнаватимуться у світі

Російські дипломи про економічну освіту більше не визнаватимуться у світі

Укрінформ
Кілька організацій, які займаються акредитацією закладів економічної освіти у світі, заявили про припинення своєї діяльності в росії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у спільній заяві Асоціації розвитку університетських бізнес-шкіл (AACSB), Асоціації MBAs (AMBA) та Асоціації випускників бізнесу (BGA), а також EFMD в Україні.

«Ми прагнемо підтримувати наші українські бізнес-школи та їхніх співробітників, викладачів і студентів, оскільки вони захищають свій спосіб життя і суверенітет. AACSB, AMBA & BGA та EFMD об’єднуються на знак солідарності з народом України», - ідеться в заяві.

Будучи світовими лідерами в галузі бізнес-освіти, ці організації підтримують і обслуговують викладачів і лідерів у більш як 150 країнах і територіях завдяки прихильності цінностям миру, безпеки, свободи, різноманітності та соціальної відповідальності.

«Ми глибоко стурбовані швидко наростаючою гуманітарною кризою, спричиненою вторгненням росії в Україну... Ми колективно вирішили призупинити всю діяльність з членства та акредитації в російських установах до подальшого повідомлення», - зазначають організації.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-