Канада знову розширила санкції проти росії

Канада знову розширила санкції проти росії

Укрінформ
Канада запровадила новий пакет санкцій проти росії через російське військове вторгнення до України. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявили в офісі прем’єр-міністра Канади.

“Нові заходи запроваджують обмеження на 32 підприємства оборонної сфери та п’ятьох чинних і колишніх російських високопосадовців і прибічників режиму, які сприяють Путіну у вторгненні до мирної й суверенної держави”, - заявили у відомстві.

Зазначається, що Канада заморожує всі кошти та закриває в’їзд до країни російським олігархам Роману Абрамовичу та Алішеру Усманову, депутату Ігорю Янчуку, главі ЦВК рф Еллі Памфіловій та судді Олені Морозовій.

Серед компаній, які потрапили під канадські санкції, значаться: авіабудівний завод “Цивільні літаки Сухого”, міністерство оборони рф, “Казанський гелікоптерний завод та інші оборонні підприємства.

Абрамович володіє значною часткою у канадському металургійному конгломераті, тому довгий час уникав санкцій Канади.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс заявила, що запроваджено санкції проти 386 російських депутатів держдуми, які проголосували за визнання двох самопроголошених утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей України.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-