Університети Арізони позбуваються російських інвестицій

Університети Арізони позбуваються російських інвестицій

Укрінформ
Наглядова рада за трьома державними університетами Арізони наказала президентам своїх вишів якомога швидше продати будь-які російські інвестиції, які вони мають, через триваючу війну в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АР.

Регентська рада Арізони також проголосувала за виключення російських інвестицій з пенсійного плану ради.

Правління засудило «найрішучішими словами незаконне вторгнення володимира путіна в суверенну державу України та очевидний напад на цивільне населення. Цими діями рада відкидає агресію путіна і гарантує, що державне університетське підприємство Арізони позбавиться від будь-яких російських активів», - заявив голова правління Ліндел Менсон.

Президенти Університету штату Арізона, Університету Арізони та Університету Північної Арізони повідомили наглядову раду, що вони припинили спільні програми з університетами в росії, і що їхні фонди продають будь-які російські активи.

За даними Агентства ООН у справах біженців, кількість українців, які покинули свою країну після вторгнення росії, станом на понеділок досягла 1,7 мільйона.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України.

Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-