У рф запускають пропагандистську кампанію листів загарбникам в Україні

У рф запускають пропагандистську кампанію листів загарбникам в Україні

Укрінформ
Російська партія "єдина росія" запускає з 9 березня всеросійську акцію "Zахисникам вітчизни", суть якої в тому, що у всіх регіонах країни росіяни писатимуть листи російським загарбникам, які вторглися до України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на свої джерела.

Партійним функціонерам "єдиної Росії" в усіх регіонах країни дається завдання залучити до акції «можливих учасників», верстви та групи населення, які соціально та фінансово залежать від влади. Це учні – школярі та студенти, а також аспіранти та викладачі вишів; пенсіонери; «працівники бюджетних та не бюджетних організацій та установ», а також «партійний актив» "єр".

Листи російським окупантам пропонується робити в різних форматах: на папері, в електронному вигляді, смс. Пункти прийому листів працюватимуть у всіх регіональних громадських приймальних партії влади. "єр" сама оформить листи та доставить їх до місць призначення, після чого широко інформуватиме про них громадськість.

До регіональних відділень партії доводиться приблизний набір тез листів для листів російських загарбників в Україні. Наприклад, пропонується заявити, що незважаючи на окремі "визги" ліберальної опозиції та зірок шоубізнесу, переважна більшість жителів Росії, нібито, розуміє та схвалює необхідність проведення "спецоперації на території України та ліквідації нацистського київського режиму". Також пропонується заявити, що "російський народ не вірить фейкам і чуткам" про російські ЗС, за версією "єр", що "транслюються Україною та її західними господарями".

Варто зазначити, що деякі регіональні відділення партії влада відреагувала на централізоване отримане завдання раніше загального терміну. Зокрема, петербурзьке відділення "єр" оголосило на своєму сайті про запуск всеросійської акції «Захисникам Вітчизни» ще 8 березня о 9:00. Відповідний матеріал проілюстрований розсипом «Листів солдату», стилізованих під «листи-трикутники» часів Другої світової війни.

Як повідомлялося, 24 лютого президент Росії Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-