Петиція про закриття неба над Україною зібрала вже понад мільйон підписів

Петиція про закриття неба над Україною зібрала вже понад мільйон підписів

Укрінформ
Петиція про закриття неба над Україною зібрала вже 1 мільйон 243 підписи.

Про це повідомляє Телеграм Верховної Ради, передає Укрінформ.

«Ми це зробили!!! Наше Інформаційне військо, ви – найкращі!», - йдеться у дописі.

Петиція розміщена на європейському сайті Open Petition, свої підписи під нею можуть поставити громадяни з будь-якої країни світу.

Петиція від українців до країн-членів НАТО містить такі вимоги: закрити повітряний простір над Україною; ввести в Україну миротворчі війська НАТО; надати військову допомогу Києву; підтримати український народ, як це було зроблено, наприклад, в Ізраїлі.

Як повідомляв Укрінформ, Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що закрите небо – це гарантія безпеки українців.

27 лютого Конгресмени США від обох партій Джеральд Коннолі та Майк Тернер звернулися до американського президента Джо Байдена з проханням закрити небо над Україною, де з 24 лютого російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки, гинуть люди. Президент України Володимир Зеленський вважає, що закриття неба над Українською державою не є втягуванням країн НАТО у війну.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення.

Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-