До Білорусі прибули представники збройних сил Литви та Латвії – спостерігатимуть за навчаннями

До Білорусі прибули представники збройних сил Литви та Латвії – спостерігатимуть за навчаннями

Укрінформ
До Білорусі прибули представники збройних сил Латвії та Литви для спостереження за білорусько-російським навчанням "Союзна рішучість-2022". 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє міністерство оборони Білорусі.

«Відповідно до запрошення, надісланого Міністерством оборони, до Республіки Білорусь прибули представники збройних сил Латвійської Республіки та Литовської Республіки для спостереження за білорусько-російським навчанням «Союзна рішучість-2022», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що 19 лютого спостерігачі відвідають 230-й загальновійськовий полігон «Обуз-Ліснівський» (в районі міста Барановичі Брестської області, приблизно за 120 км від кордону України), де «зможуть спостерігати за розгортанням бойових дій у рамках навчання».

Читайте також: Резніков – про розмову з білоруським колегою: Зробили крок у бік зниження напруги

Як повідомлялося, Росія накопичує військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України та навколо кордонів, у тому числі в Білорусі.

17-18 лютого розпочалося загострення ситуації на сході України. У п'ятницю ватажки «Л/ДНР» заявили про початок евакуації жінок, дітей, літніх людей, насамперед із населених пунктів на лінії розмежування; одночасно дорослих чоловіків закликають взяти участь у воєнних діях. У суботу вранці в так званих «республіках» ОРДЛО було оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Міноборони Білорусі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-