Джонсон закликав західних союзників до єдності через російську агресію

Джонсон закликав західних союзників до єдності через російську агресію

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав західних лідерів виявити єдність на тлі російської агресії проти України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Перед поїздкою на Мюнхенську безпекову конференцію Джонсон наголосив, що запобігти конфлікту все ще можна завдяки дипломатії.

«Ще є шанс уникнути непотрібного кровопролиття, але для цього потрібно продемонструвати західну солідарність, яка б перевершила все, що ми бачили у новітній історії», – наголосив він.

Прем'єр-міністр Великої Британії переконаний, що союзники мають «в один голос» говорити з президентом РФ Володимиром Путіним, щоб підкреслити «високу ціну, яку він заплатить за будь-яке подальше російське вторгнення до України».

Читайте також: Нинішня ситуація в Європі є кризою РосіїБербок

Як повідомлялося, 19 лютого Президент України Володимир Зеленський здійснить візит до Мюнхена (Німеччина) для участі в щорічній безпековій конференції. Він матиме зустрічі з Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, з віцепрезидентом США Камалою Гарріс, з представниками міжнародних фінансових інституцій та іншими партнерами й друзями України.

Дискусії на Мюнхенській безпековій конференції цьогоріч будуть присвячені актуальним загрозам на сході Європи та ситуації навколо України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-