Біля Ризької думи піднімуть український прапор на знак солідарності

Біля Ризької думи піднімуть український прапор на знак солідарності

Укрінформ
Біля будівлі Ризької ратуші в понеділок, 14 лютого, щоб висловити підтримку суверенітету України та її інтеграції до Європи, буде піднято український прапор, а ввечері будівлю буде підсвічено у його кольорах.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Delfi.

"У суботу відзначалося 30 років встановлення дипломатичних відносин Латвії та України. На честь цієї події, а також на знак солідарності з Україною буде піднято її прапор", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: До Києва приїде мер Праги, щоб висловити підтримку Україні

Як підкреслив віцемер Риги Едвард Смілтенс, "ми хочемо рішуче та недвозначно продемонструвати, за що виступає столиця Латвії та її мешканці — за права держав і людей самим вирішувати свою долю, проти агресії та погроз. І це стане нашим чітким посланням — ми разом з Україною та її народом!"

Згідно з інформацією, наведеною ЗМІ, церемонія відбудеться о 14:00, а о 13:30 голова Ризької думи Мартіньш Стакіс та Смілтенс зустрінуться у Ризькій думі з послом України Олександром Міщенком. Після церемонії о 14.15 учасники церемонії біля входу до Ризької думи розкажуть і про інші заходи на підтримку України.

Фото: LETA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-