Саакашвілі перевезли до військового шпиталю

Саакашвілі перевезли до військового шпиталю

Відео
Укрінформ
Експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі перевезли до військового шпиталю в місто Горі, оскільки його самопочуття погіршилось.

Про це передає Укрінформ із посиланням на телеканал TV Pirveli.

Разом із політиком вирушили особистий лікар Ніколоз Кіпшидзе, медики тюремної лікарні, а також його мати Гіулі Аласанія.

На кадрах, опублікованих телеканалом, видно, як швидку з Саакашвілі супроводжують інші автомобілі - МВС і спеціальної пенітенціарної служби Мін'юсту.

За даними каналу, колона була в дорозі близько години. 

Читайте також: У Грузії назвали умову переведення Саакашвілі з тюремної лікарні

Тим часом у медустанові готувалися до приймання ув'язненого: на вікнах його палати встановлено металеві ґрати, медустанова оточена правоохоронцями, а парковку поряд із лікарнею очистили від автомобілів.

Читайте також: Саакашвілі висунув умову припинення голодування

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня Саакашвілі затримали в Грузії, де проти нього були порушені кілька кримінальних справ. Наступного дня стало відомо, що Саакашвілі оголосив голодування. 8 листопада Саакашвілі перевели до лікарні в'язниці №18 у Глданському районі Тбілісі з в'язниці в Руставі. У переданому адвокатам листі політик повідомив, що під час переведення його "тягнули по землі, тягали за волосся та кілька разів ударили по шиї".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-