У Лондоні протести антиваксерів завершилися сутичками й арештами

У Лондоні протести антиваксерів завершилися сутичками й арештами

Фото, відео
Укрінформ
Протести антивакцинаторів у Лондоні 5 листопада завершилися сутичками, унаслідок яких зазнали поранення восьмеро офіцерів поліції та затриманням 12 протестувальників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Сотні протестувальників зіткнулися з поліцією у центрі Лондона під час святкування "Ночі Гая Фокса" (Bonfire Night - ред.).

У ході сутичок, вісім офіцерів отримали поранення, а 12 демонстрантів було заарештовано, повідомила поліція британської столиці.

Протестувальники у масках Гая Фокса зібралися на Трафальгарській площі, деякі кидали феєрверки в поліцію. Також натовп спостерігав, як спалюють опудало прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона. Потім мітинг перемістився на площу Парламенту, де учасники демонстрації зіткнулися з поліцейськими.

Багато демонстрантів тримали таблички на знак протесту проти карантинних заходів, а деякі з них запускали феєрверки та використовували лазерні указки проти поліцейських.

Читайте також: Президент Філіппін запропонував щепити антиваксерів, поки вони сплять

Один з протестувальників на ім’я Річард, сказав, що протест, який відбувався 5 листопада є «продовженням» «антиковідних» акцій.

Фото: PA MEDIA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-