Мюнхенська безпекова конференція-2022 пройде оффлайн

Мюнхенська безпекова конференція-2022 пройде оффлайн

Укрінформ
Наступна Мюнхенська безпекова конференція пройде оффлайн, хоча й в дещо обмеженому форматі, 18-20 лютого 2022 року.

Про це повідомили 26 жовтня її організатори, передає кореспондент Укрінформу.

«Раді повідомити, що 58-а Мюнхенська конференція з безпеки (MSC) відбудеться у своєму звичайному місці в Мюнхені, в готелі Bayerischer Hof», - йдеться у пресрелізі.

Зазначається, що MSC-2022 залишиться вірною своїм традиційним форматам, але дещо відрізнятиметься від конференцій минулих років: вона проходитиме в скороченому форматі з меншою кількістю гостей, делегацій і представників ЗМІ, а також буде запроваджено низку інноваційних форматів участі. Зокрема, будуть доступні гібридні формати та цифрова платформа, які дозволять отримати доступ до сесій конференції.

«Наш світ перебуває в небезпеці. Традиційна певність руйнується, загрози та вразливість множаться, а порядок, заснований на правилах, все більше піддається нападкам. Зміна клімату та пандемія додали додаткового тиску. Ми сподіваємося, що неформальні дискусії в Мюнхені, включаючи багато двосторонніх зустрічей і можливості подивитися один одному в очі зроблять свій внесок… в умовах, коли потреба в діалозі є такою, як ніколи», - заявив голова MSC Вольфганг Ішингер.

Крім того, організатори попередили про можливість розсилки фальшивих запрошень на заходи, що «регулярно використовує хакерська група Phosphorus» у якості приманки у своїх глобальних фішингових кампаніях. Зазначається, що справжні запрошення надсилаються виключно з адрес електронної пошти, які закінчуються на @securityconference.org. Також слід звернути увагу на цифрові сертифікати та підписи на всіх листах, які надсилаються організаторами.

Читайте також: Підсумки Мюнхенської конференції з безпеки: Сильні роблять усе, що хочуть?

«Обов’язково перевірте особу відправника за допомогою відповідних функцій у вашій поштовій системі. Якщо ви сумніваєтеся, будь ласка, не відкривайте повідомлення і зв’яжіться з нами безпосередньо для роз’яснень», - закликають організатори.

Мюнхенська конференція з безпеки проходить щороку в середині лютого в Мюнхені. Вона є визнаною платформою обміну думками, яка збирає лідерів націй, політиків, експертів, бізнесменів і журналістів.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 в 2021 році конференція не проводилась за фізичної присутності, було організовано кілька онлайн подій під гаслом «Дорога до Мюнхена».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-