У Токіо вперше за 11 місяців зняли ковідні обмеження у кафе та ресторанах

У Токіо вперше за 11 місяців зняли ковідні обмеження у кафе та ресторанах

Укрінформ
Адміністрація Токіо вперше приблизно за 11 місяців зняла всі пов'язані з коронавірусом обмеження на роботу громадського харчування в столиці Японії після скорочення кількості нових заражень і госпіталізацій.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NHK.

Починаючи з понеділка від ресторанів і барів, які отримали сертифікати, що підтверджують, що вони вживають заходи проти інфікування, більше не вимагатимуть скорочення робочого часу і призупинення продажу алкоголю о 8-й годині вечора.

Читайте також: Японія надасть іншим країнам 60 мільйонів доз COVID-вакцин

У той час, як сертифіковані заклади громадського харчування зможуть повернутися до своєї звичайної роботи.

Влада закликає також рестораторів обмежувати кількість відвідувачів за одним столом чотирма людьми, а в разі більш численних груп перевіряти наявність доказів вакцинації.

Столична адміністрація говорить, що вона посилить антикоронавірусні заходи по кінець листопада з метою відновлення громадської та економічної діяльності, продовжуючи нарівні з цим запобігати нову хвилю заражень.

Читайте також: В Іспанії повернуть громадянам сплачені «карантинні» штрафи

За даними сайту Worldometer, в Японії з початку пандемії зафіксували понад 1,7 млн ​​випадків COVID-19, зокрема 18,1 тис. летальних, одужали понад 1,6 млн хворих.

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на ранок 25 жовтня зафіксовано понад 244,4 млн випадків зараження коронавірусом, одужали вже понад 221,4 млн осіб, понад 4,9 млн хворих померло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-