Німецька поліція зупинила «активістів», які хотіли патрулювати польський кордон

Німецька поліція зупинила «активістів», які хотіли патрулювати польський кордон

Укрінформ
Німецька поліція затримала групу озброєних крайньоправих в районі кордону з Польщею, які намагалися патрулювати кордон, щоб зупинити потік мігрантів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

У поліції повідомили про затримання понад 50 ультраправих активістів, озброєних перцевими балончиками, багнетами, мачете та кийками, які намагалися патрулювати польський кордон, щоб зупинити проникнення мігрантів до країни.

Як зазначається, ці люди прибули до прикордонного міста Губен за закликом ультраправої партії «Третій шлях», що підозрюється у зв’язках з неонацистськими угрупованнями.

Читайте також: Німеччина посилює кордон з Польщею через нелегалів з Білорусі

Поліція вилучила зброю та змусила підозрюваних залишити цей район в суботу та вранці в неділю. Ультраправі приїхали до міста з усієї Німеччини.

Як повідомлялося, Німеччина додатково розмістила 800 поліціянтів на кордоні з Польщею, щоб контролювати ймовірний потік мігрантів, які намагаються потрапити до ЄС з території Білорусі.

«Наразі вдень та вночі там чергують сотні офіцерів. У разі потреби я готовий ще більше їх посилити», – сказав представник поліції Хорст Зеехофер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-