Саакашвілі написав Садовому - сподівається найближчим часом повернутися в Україну

Саакашвілі написав Садовому - сподівається найближчим часом повернутися в Україну

Лист
Укрінформ
Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі передав міському голові Львова Андрію Садовому листа, де зазначив, що сподівається найближчим часом повернутися в Україну. 

Про це Садовий повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ліза Ясько (депутат від фракції "Слуга народу", дівчина Саакашвілі - ред.) вчора була у Міхеїла. Передав нам вітання. А вночі йому стало гірше - Міхеїл Саакашвілі потребує госпіталізації та якісної медичної допомоги. Я сподіваюсь, що грузинська гідність буде вищою за бажання звести рахунки. Ми не маємо права залишити нашого друга в біді! Українська влада не зможе просто відмовчатись», - написав Садовий.

Раніше міський голова Львова повідомляв, що він має теплі та дружні стосунки з експрезидентом Грузії. Саакашвілі подякував Садовому за підтримку і висловив сподівання найближчим часом повернутися в Україну.

Читайте також: Лікар - про стан Саакашвілі: Морально почувається добре, але ходити важко

«Я мав цей борг допомогти Грузії, але ти також знаєш, що я дуже люблю і вірний Україні та сподіваюся найближчим часом повернутися», - написав Саакашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який вже більш як 15 днів голодує у в'язниці, погодився на допуск групи лікарів, сформованої за ініціативою Міністерства юстиції. Сьогодні, 23 жовтня, йому провели процедуру переливання крові, щоб стабілізувати стан його здоров'я.

Читайте також: Арахамія і Тимошенко записали звернення на підтримку Саакашвілі

Саакашвілі очолював Грузію в 2008-2013 роках. Після поразки на виборах 2013 року залишив країну. Проти політика порушили ряд кримінальних проваджень, за деякими з них його було заочно засуджено до ув'язнення. У 2015 році його позбавили грузинського громадянства, майже шість років він є громадянином України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-