Саакашвілі погодився на втручання лікарів - адвокат

Саакашвілі погодився на втручання лікарів - адвокат

Укрінформ
Заарештований експрезидент Грузії Михеіл Саакашвілі погодився на медикаментозне втручання, яке допоможе йому «бути при свідомості».

Зі зверненням політика журналістів ознайомив його адвокат Дмитрій Садзаглішвілі, передає Укрінформ з посиланням на Эхо Кавказа.

Зазначається, що Саакашвілі в листі знову говорить, що продовжить голодування до звільнення і навіть «готовий померти».

«Але я хочу до кінця зберегти здорове мислення і працездатність, тому я згоден на медикаментозне втручання з боку лікарів, яке допоможе мені бути при свідомості і, навіть якщо дуже обмежено, брати участь у поточних подіях», - йдеться у зверненні Саакашвілі.

Читайте також: Лікарі рекомендували госпіталізувати Саакашвілі

Як повідомляв Укрінформ, раніше консиліум грузинських лікарів порекомендував госпіталізувати заарештованого експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який вже 15 днів голодує у в'язниці, погодився на допуск групи лікарів, сформованої за ініціативою Міністерства юстиції.

Саакашвілі очолював Грузію в 2008-2013 роках. Після поразки на виборах 2013 року залишив країну. Проти політика порушили ряд кримінальних справ, за деякими з них він був заочно засуджений до ув'язнення. У 2015 році він був позбавлений грузинського громадянства і майже шість років є громадянином України.

Фото з сайту www.newsgeorgia.ge

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-