Канада поки не відкриватиме кордони для невакцинованих туристів - Трюдо

Канада поки не відкриватиме кордони для невакцинованих туристів - Трюдо

Укрінформ
Уряд Канади поки не має наміру дозволяти в’їзд до країни міжнародним туристам, які не пройшли повної вакцинації від COVID-19.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

“Цього (відкриття кордонів для невакцинованих подорожувальників - ред.) ще довго не трапиться. Ми ще не здолали пандемію, нам досі слід бути обачними й пильними”, - сказав Трюдо.

Читайте також: Канада вимагатиме від приїжджих підтвердження COVID-вакцинації - Трюдо

Водночас мандрівники, які пройшли повний курс щеплень від COVID-19, вже незабаром отримають змогу потрапити до Канади з туристичною метою.

“Наступним кроком ми розглянемо, що саме дозволити повністю вакцинованим міжнародним подорожувальникам. Ми зосередимося на цьому й розповімо більше протягом наступних тижнів”, - зазначив прем’єр-міністр.

Читайте також: Канада на місяць продовжить заборону в’їзду для іноземців

Він додав, що Канада обережно ставитиметься до відкриття кордонів.

“На кожному кроці треба упевнитися, що ми не відкочуємося назад, що нам не доведеться знову закриватися, потім відкриватися, потім знову закриватися”, - зауважив Трюдо.

Нагадаємо: за чинними правилами Канада дозволяє в’їзд лише власним громадянам й постійним мешканцям. Іноземці можуть потрапити до країни лише у разі наявності у них особливих причин. Не повністю вакциновані канадці після повернення з-за кордону мають два тижні перебувати у карантині та здавати кілька тестів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-