Новий COVID-рекорд у Росії — за добу понад 640 померлих

Новий COVID-рекорд у Росії — за добу понад 640 померлих

Укрінформ
За минулу добу у РФ було підтверджено максимальну за всю пандемію COVID-19 кількість померлих від коронавірусу - 643 особи, до цього найбільша кількість смертей фіксувалася наприкінці грудня цього року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє оперштаб по боротьбі з коронавірусом у РФ.

Найбільше пацієнтів померло у Москві та Санкт-Петербурзі - 121 і 119 відповідно. Причому для Петербурга це максимум за всю пандемію (минулого тижня антирекорд смертності кілька разів оновлювався у Москві та Петербурзі). Загальна кількість жертв COVID-19 у Росії досягла 132 315.

Читайте також: Держдеп не рекомендує громадянам США відвідувати Росію

За понеділок виявлено 20 217 випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Нові випадки зараження реєструвалися в 83 регіонах РФ. У Москві виявлено 6 209 нових випадків COVID-19 за добу. У Московській області зафіксовано 2 453 нових випадки, в Санкт-Петербурзі - 1 374.

Загалом у Росії за час пандемії зареєстровано 5 млн 428 961 випадок коронавірусної інфекції. (Всі дані даються за вирахуванням показників окупованих Криму та Севастополя, які проходять в офіційній статистиці РФ).

Читайте також: В Індії пообіцяли вирішити питання з недопуском в ЄС щеплених CoviShield

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 29 червня зафіксовано понад 182,1 млн випадків зараження на коронавірус, із них 3,9 млн - летальні, одужали понад 166,7 млн ​​осіб.

Фото: Sefa Karacan/Anadolu Agency via Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-