Байден перед зустріччю з Путіним щодня вивчав звіти розвідки - ЗМІ

Байден перед зустріччю з Путіним щодня вивчав звіти розвідки - ЗМІ

Укрінформ
Президент США Джо Байден під час підготовки до зустрічі зі своїм російським колегою Володимиром Путіним активно вивчав щоденні звіти розвідки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Time із посиланням на власні джерела.

За словами співрозмовників видання, велика частина підготовки Байдена до зустрічі з Путіним відбувалася під час щоденних брифінгів розвідки. На них був присутній директор ЦРУ, колишній посол США в РФ Вільям Бернс.

Видання нагадує, що у відносинах із РФ Бернс завжди виступав за повернення до політики стримування - як під час холодної війни.

Читайте також: Байден і Путін не планують спільну пресконференцію після зустрічі - CNN

Окрім того, як стверджують джерела Time, мета США на саміті полягає у тому, щоб Путін пішов із зустрічі зі словами: "Американці оточили нас і щось замишляють".

Як повідомляв Укрінформ, у четвер міністерство закордонних справ Швейцарії підтвердило, що зустріч президентів США та РФ відбудеться на віллі Ла Гранж поблизу Женевського озера 16 червня.

Читайте також: У Білому домі очікують «складної розмови» Байдена з Путіним

Поліція та військові підрозділи вже закрили для відвідувачів два парки неподалік вілли, встановили обмежувальні блоки та колючий дріт.

Зустріч президентів США та Росії запланована в межах європейського турне Байдена, під час якого він має взяти участь у саміті G7 у Великій Британії, а також самітах НАТО і США - ЄС у Брюсселі.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-