Штати пом’якшили рекомендації стосовно подорожей до більшості країн Європи

Штати пом’якшили рекомендації стосовно подорожей до більшості країн Європи

Укрінформ
Уряд США зробив перший крок щодо послаблень карантинних обмежень для поїздок з та в країни Європи, пом’якшивши рекомендації щодо подорожей за кордон на офіційному сайті Держдепартаменту США.

Про це пише в вівторок інформагентство Bloomberg, повідомляє Укрінформ.

«Державний департамент США пом'якшив рекомендації щодо подорожей для десятків країн, в тому числі багатьох країн Європи, таких як Франція й Німеччина»,- зазначається в повідомленні.

На інтерактивній мапі на сайті Держдепу видно, що більшість європейських країн, які донедавна мали червоний четвертий рівень «не подорожувати», тепер позначені під кольором третього рівня «переглянути подорож». Серед них крім Франції й Німеччини – також Велика Британія й більшість країн Європейського Союзу.

Читайте також: У Грузії уточнили правила в'їзду туристів

Натомість «червоними» на європейській частині континенту залишились Ірландія, Швеція, Латвія, Литва, Білорусь, країни Бенілюкс, Чехія, Словаччина, Словенія, Хорватія й Північна Македонія. Ці країни розглядаються у США як украй не бажані для подорожей.

Читайте також: Іспанія продовжила «карантинні» обмеження на в’їзд іноземців

Нагадаємо: рекомендації Державного департаменту США щодо подорожей не є обов’язковими, однак вони впливають на рішення авіакомпаній керуватися власними обмеженнями. Інші країни часто відповідають взаємністю за американських громадян на основі рекомендацій відомства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-